Енчо Енчев
Нотариус № 367

Колегите и аз сме много доволни от въвеждащото обучение на служителите на нотариалната кантора, проведено с вещина и компетентност. Планираме през настоящата година продължаващо обучение на персонала, за което се надяваме отново на Вашето съдействие. Благодаря и поздрави.

Диана Райнова
Нотариус № 278

Благодаря Ви за изпратените материали. Много ще ми помогнат в работата. Семинарът беше много полезен за мен. Така, конспектирайки закона, той се чете и възприема по-лесно. Иначе материята е прекалено трудна за юристи, а не знам как го възприемат останалите граждани.

Габриела Стоянова

Благодаря за обучението, което със сигурност ще ни бъде от полза и за изпратените материали.

Елена Петрова
Административен директор / "Главболгарстрой" АД

Много съм доволна от участието си в събитието. Научих много полезни неща по темата, които са от изключително значение в ежедневната ми дейност. Организацията на обучението беше на изключително високо ниво, за което поздравявам организаторите от АЛИСТА Трейнингс. Положително оценявам експертните мнения, които лекторът представи. Със сигурност ще посетя отново събития организирани от АЛИСТА.

Д-р Николай Алдимиров
Управител / АЛСАС ЕООД

Провежданите от Алиста Трейнингс обучения се отличават с добра структурираност, актуалност на темите и висока експертиза на лекторите.

Алиста Трейнингс е един коректен партньор, който изпълнява поетите от него ангажименти с точност и безупречно качество. Разполага с изключително квалифициран екип, с опит и експертиза.